Caixa d’eines. Què necessites?

Espais de les entitats

A la ciutat hi ha dos espais municipals Proa, 16 i Blay,6 que es van adequar pensant en l’ús que en podrien fer les entitats. La gestió de l’espai i la relació amb les entitats es fa a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Les entitats poden sol·licitar l’espai en diferents usos:

– Ús de despatxos per a la gestió administrativa
– Ús de sales per a activitats i reunions
– Recepció de correu
– Ús d’armaris per a guardar material

A mitjans de 2014 es va aprovar un reglament d’ús dels dos locals i es va dissenyar el formulari de sol·licitud per a les entitats que vulguin fer-ne ús:

Reglament

Sol·licitud

Equipaments

La ciutat d’Olot compta amb una sèrie d’equipaments dels quals les entitats podeu fer ús. Equipaments públics i equipaments d’altres entitats que disposen d’espais i infraestructures que us poden ser útils quan us plantegeu muntar una activitat, convocar una assemblea, fer una xerrada, un concert…

Disposem d’un catàleg d’equipaments amb més de 40 espais amb característiques molt diferents que us facilitarà la feina a l’hora de trobar el lloc idoni per fer la vostra activitat.

Catàleg d’equipaments

En el mateix catàleg hi trobareu les condicions d’ús, el contacte i el formulari que podeu fer arribar als responsables dels espais que us interessin.

Els Espais de les Entitats de la ciutat: Proa, 16; Blay,6 i Lliberada,9 es demanen fent arribar aquesta sol·licitud al CASG (Consorci d’Acció Social de la Garrotxa).

Comunicació

La imatge pública d’una entitat és molt important per al seu èxit, tant per aconseguir recolzament econòmic com per aconseguir la cooperació desinteressada de persones col·laboradores o voluntariat.

Les entitats heu de ser capaces de demostrar que mereixeu el suport de la gent i les administracions. Hem de ser conscients que, a les entitats, TOT COMUNICA. Des de treballadors, voluntaris, material gràfic, esdeveniments que organitzeu o la manera com us adreceu als mitjans de comunicació.

Us heu de saber adaptar a les noves i canviants realitats comunicatives.

Heu d’aprendre a comunicar-vos d’una manera professional, ràpida i constant amb la màxima eficiència possible.

Us oferim “La Clau”, un document que us presenta idees pràctiques perquè la vostra entitat comuniqui amb èxit.

Catàleg de comunicació: La Clau

Hi trobareu:
– Quatre nocions bàsiques del que és un pla de comunicació i com portar-lo a terme.
– Un recull de contactes que us ajudaran: proveïdors (disseny, impressió, retolació, distribució…) mitjans de comunicació i serveis públics de la ciutat que us poden donar un cop de  mà.


Amunt ↑