Subvencions

“Programa de Suport a les Entitats” de l’Ajuntament d’Olot

Avui s’ha publicat al BOP núm. 49 (de 10/03/17) l’anunci d’aprovació definitiva de les bases i obertura de la convocatòria de subvencions, per un període de vint dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació; per tant el termini de presentació de sol·licituds comença el dia 11 de març i acaba el dia 30 de març.

​Podeu​ consultar les bases, tant en català com en castellà, i descarregar-​vos​ el model de sol·licitud​ (en funció de l’àmbit de la vostra entitat/activitat) en el següent enllaç:

https://seu-e.cat/ca/web/olot/govern-obert-i-transparencia/contractes-convenis-i-subvencions/convenis-i-subvencions/convocatories-de-subvencions-i-ajuts

​Recordeu que les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.

D’acord amb l’Ordenança Municipal de Subvencions i el Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament d’Olot, veureu que hi ha petites modificacions en les bases de les convocatòries i també en els documents de sol·licitud i justificació.
És recomanable que us llegiu el document següent abans de presentar la vostra sol·licitud.
A tenir en compte

Com sempre, si necessiteu més informació, podeu adreçar-vos al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (plaça Palau,8), fer-nos arribar els vostres dubtes a emuntada@casg.cat o bé per telèfon al 972 26 66 44 (Estel Muntada)


Amunt ↑