Necessito finançament

Subvencions

“Programa de Suport a les Entitats” de l’Ajuntament d’Olot

És una línia de subvenció municipal de caràcter anual a la qual poden presentar-se totes les entitats de la ciutat d’Olot siguin de l’àmbit que siguin.

Les bases surten publicades (al web de l’Ajuntament i altres organismes municipals) a principi d’any i caldrà presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot.

Les bases de les convocatòries així com els documents de sol·licitud i justificació es redacten d’acord amb l’Ordenança Municipal de Subvencions i el Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament d’Olot.
A tenir en compte

DOCUMENTACIÓ:

Bases 

Justificació

Connectem la Solidaritat

El programa #connectemlasolidaritat vol fomentar la col·laboració d’empreses i d’entitats amb projectes socials impulsats a la comarca.

Des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i DinàmiG et proposem que la teva empresa o entitat pugui col·laborar en projectes socials en la línia que s’adeqüi més a les teves especificitats i dinàmiques.

Fes una ullada a la llista de projectes socials!

Si ets empresa o entitat i vols col·laborar en el desenvolupament d’un projecte social informa-te’n a DinàmiG  trucant al 972 26 01 52 o per correu electrònic al patricia.angalada@dinamig.cat.

Si ets una entitat promotora de programes o projectes socials informa-te’n al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa trucant al 972 26 66 44 o per correu electrònic a mdelga@casg.cat.

Si vols informació detallada clica aquí.


Amunt ↑