Actualitat

Publicat el dilluns 13 de març del 2017

Neix el butlletí informatiu de les entitats

Sota aquest títol s’endrecen informacions que les entitats volen donar a conèixer, d’activitats que fan, de projectes interessants, de recursos que han trobat i volen compartir…

L’actual llista de distribució d’entitats està formada per 330 adreces de correu electrònic que agrupen entre 170 i 180 entitats d’Olot i comarca.  Tenint en compte que l’activitat associativa és intensa, la quantitat d’informació que es genera és molt gran i els correus electrònics són constants.

Amb l’objectiu d’alleugerir les safates d’entrada de les entitats i agrupar tota la informació d’una manera fàcil, visual i entenedora neix un butlletí que s’engega amb una periodicitat quinzenal (en principi) i que s’alimentarà de les informacions que ens facin arribar les entitats i altres informacions que puguin ser del seu interès.

Es començarà enviant a totes aquelles adreces que actualment són al grup de distribució i, com sempre, les entitats són lliures de decidir si volen rebre’l o no.

Si teniu informació d’interès i la voleu veure al butlletí, podeu fer-la arribar a emuntada@casg.cat o a entitatsgarrotxa@casg.cat.

 
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amunt ↑