Actualitat

Publicat el dimarts 28 de juny del 2016

Taula del Servei Integral de Suport a l’Associacionisme d’Olot.

El SISA (Servei Integral de Suport a l’Associacionisme) comença a agafar forma amb la creació de la Taula, un espai de debat i decisió que neix després d’El Panoràmic amb l’objectiu de concretar tot allò que queda reflectit en les conclusions, millorar les relacions entre entitats i administració i poder fer actuacions que facilitin el dia a dia de l’associacionisme a la ciutat.

Com es crea la Taula?
Per a la creació de la taula s’han convocat a totes les entitats de la ciutat a diferents trobades per àmbits: d’acció social i comunitàries, culturals, esportives, juvenils i de lleure, AMIPA, de promoció econòmica i de cooperació, drets civils, mediambientals i religioses.
En total, 50 entitats* han participat a les trobades i de cada un dels àmbits i en relació al nombre d’entitats que hi ha a la ciutat, s’ha escollit una o dues persones (entre les mateixes entitats) que seran qui formarà part de la taula. Aquestes persones actuaran, no pas en representació i com a portaveu del seu àmbit, sinó com a persona experta o coneixedora del funcionament i dinàmiques del teixit associatiu d’Olot. Aquestes persones formaran part de la taula durant un període acotat de temps per tal d’afavorir el relleu.

Les persones que van sortir escollides i que formen part de la Taula d’Entitats actualment són:
– Tavi Algueró
– Josep Ligero
– Ferran Quinquilla
– Gemma Prat
– Ramón Regí
– Raül Massanella
– Pedro de Haro
– Marc Planagumà
– Laila El Gamouchi

D’aquí a poc, la Taula s’ampliarà amb representants del món juvenil i AMIPA.
La primera trobada de la Taula serà a mitjans de setembre i en aquesta es constituirà la Taula: es decidirà el nom, el temps de permanència, el funcionament,… i tot allò necessari per iniciar aquest gran projecte conjunt de ciutat.
A través d’aquest espai web anirem informant de la feina que es va fent.

Podeu seguir els temes de la taula a través d’aquest enllaç on anirem penjant les actes de les trobades.

Acta 1a trobada 

Acta 2a trobada

Acta 3a trobada

Acta 4a trobada

 Imatges de les primeres trobades d’entitats

Entitats* participants als grups de creació de la Taula :Agrupació de persones sordes de la Garrotxa, BATEGA (Banc del Temps de la Garrotxa), ASFCFMG (Associació de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa), AFAREM (Associació de Familiars i Amics de la Residència Montsacopa), El Paraigua, Mans per l’Acció Solidària, Creu Roja, MIFAS, Fundació Oncolliga,  Junta Veïnal de Batet de la Serra, AV St. Cristòfor Masbernat, Av Montolivet, AV El Xiprer, Av Benavent, AV Pequín, APiV Vivendes Garrotxa, Av Sant Ferriol, Av Sant Francesc, Xerrics d’Olot, Òmnium Cultural Garrotxa, ACUGA (Aules de Difusió Cultural Garrotxa), Cor Gaia, Estelada 2014, Cine Club Olot, Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa, Agrupació Sardanista Olot, Cantabile Cor de Cambra, Els Catòlics, Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot, EURAM, ADAG40, Centre Excursionista d’Olot, AEG Nostra Dona del Tura, Garrotxa amb el Sàhara, Fundació Fauna, Terra Viva, Plataforma Garrotxa Acull, Núria Social, ANEGX (Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa), Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot, Club Natació Olot, Club Volei Olot, Club Tennis Taula Olot, Club de Patinatge Artístic d’Olot, Unió Esportiva Olot, Joventut Sant Pere Màrtir, Club Bàsquet Olot, Moto Club Olot.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amunt ↑