Voluntariat a la Garrotxa

De tant en tant

Col·laboració ciutadana

Les associacions i el voluntariat són probablement les dues formes de participació més destacades. Habitualment acostumen a anar de la mà, ja que moltes entitats socials es nodreixen de la col·laboració desinteressada dels voluntaris. Tot i així també existeixen altres tipus de participació en funció del grau de compromís, del temps que s’hi pot dedicar… Hi ha persones que volen col·laborar puntualment, de tant en tant, amb alguna activitat concreta, en un acte de ciutat, en una causa puntual, sense la necessitat de vincular-se a una entitat. És el que anomenem col·laboració ciutadana.

Actes en els quals es demana col·laboració ciutadana a la ciutat d’Olot : Trailwalker, Gran Recapte, Marató de sang, Lluèrnia, etc.

A través d’aquesta pàgina anirem informant de les diferents crides que hi hagi a la ciutat i com podeu apuntar-vos si us interessa.

 

CRIDES ACTIVES DE COL·LABORACIONS CIUTADANES PER:

  • FESTES DEL TURA

Com ja va essent habitual en els dos darrers anys Les Festes del Tura volen donar l’oportunitat a totes aquelles persones que vulguin i en tinguin ganes, donar un cop de mà.

Des de la comissió de festes i l’ Ajuntament s’anima a tothom que sigui major d’edat i que li faci gràcia viure algun acte de festa des d’una mirada diferent que s’apunti en el formulari per fer COL·LABORACIÓ CIUTADANA que podrà trobar en aquest enllaç  https://goo.gl/forms/3o35COUL02Kheky32

També es pots posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 682404396

Hi ha temps per apuntar-se fins al 15 d’agost

A principis de setembre es convocarà a tots els col·laboradors a una reunió per concretar les tasques assignades a cadascun d’ells. 

MOLTES GRÀCIES I FINS BEN AVIAT!

No has trobat cap voluntariat que et cridi o ets una entitat/associació la que li fan falta persones voluntàries?


Posa’t en contacte amb el Servei de Voluntariat o el Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA) del Consorci d’Acció social de la Garrota i t’ajudarem.


Comments are closed.

Amunt ↑