De tant en tant

Les associacions i el voluntariat són probablement les dues formes de participació més destacades. Habitualment acostumen a anar de la mà, ja que moltes entitats socials es nodreixen de la col·laboració desinteressada dels voluntaris. Tot i així també existeixen altres tipus de participació en funció del grau d’implicació, del temps que s’hi pot dedicar… Hi ha persones que volen col·laborar puntualment, de tant en tant, amb alguna activitat concreta, en un acte de ciutat, en una causa puntual, sense la necessitat de vincular-se a una entitat. És el que anomenem col·laboració ciutadana.

Actes en els quals es demana col·laboració ciutadana a la ciutat d’Olot : Trailwalker, Gran Recapte, Marató de sang, Lluèrnia, etc.

A través d’aquesta pàgina anirem informant de les diferents crides que hi hagi a la ciutat i com podeu apuntar-vos si us interessa.

 

Fes una ullada a les crides que tenim actives:

+ Pel dissabte 10 de novembre de 2018: Col·laboració ciutadana Fes Lluèrnia! Fes-te voluntari!

Lluèrnia Associació Cultural busca persones que vulguin col·laborar en el Lluèrnia 2018, el festival del foc i de la llum d’Olot. Aquest any serà el 10 de novembre.

Si t’agrada el festival, si creus que és la festa més espectacular de la ciutat, ajuda a fer-la realitat: Apunta’t com a voluntària. Hi ha moltes maneres de col·laborar i com ja hem dit, tant pot ser abans, durant i/o després del festival.

  • Abans: preparant els actes, rebent els participants, ajudant en el transport i muntatge de les instal·lacions, orientant els visitants. Pot ser el matí o a la tarda.
  • Durant: seguint de prop el desenvolupament del festival, informant al públic, controlant accessos, resolent incidències.
  • Després: ajudant en el desmuntatge i recollida de materials, fent neteja dels espais. El desmuntatge començarà aproximadament a partir de les 12h. de la nit.

No et perdis res de la festa del foc i de la llum. Pots triar de quina manera i en quin moment pot ser més útil per l’èxit de Lluèrnia. Omple el formulari i explica’ns com pots ajudar.

Dies abans de l’acte hi haurà una reunió explicativa.

Clica per més informació 


Comments are closed.

Amunt ↑