Voluntariat a la Garrotxa

De tant en tant

Col·laboració ciutadana

Les associacions i el voluntariat són probablement les dues formes de participació més destacades. Habitualment acostumen a anar de la mà, ja que moltes entitats socials es nodreixen de la col·laboració desinteressada dels voluntaris. Tot i així també existeixen altres tipus de participació en funció del grau de compromís, del temps que s’hi pot dedicar… Hi ha persones que volen col·laborar puntualment, de tant en tant, amb alguna activitat concreta, en un acte de ciutat, en una causa puntual, sense la necessitat de vincular-se a una entitat. És el que anomenem col·laboració ciutadana.

Actes en els quals es demana col·laboració ciutadana a la ciutat d’Olot : Trailwalker, Gran Recapte, Marató de sang, Lluèrnia, etc.

A través d’aquesta pàgina anirem informant de les diferents crides que hi hagi a la ciutat i com podeu apuntar-vos si us interessa.

 

CRIDES ACTIVES DE COL·LABORACIONS CIUTADANES PER:

– la Mitja Marató


 El Club Natació Olot (CNO) pel diumenge dia 15 d’abril ​organitza la Mitja Marató. Per a la bona organització necessiten voluntaris col.laboradors. Hi vols participar?
 
*Dia 15 d’abril
*Horari 3/4 9h (a la porta del CNO on s’entregarà el material i les instruccions dels llocs i les tasques a desenvolupar)
*Hora de tancament 3/4 1h del migdia (dinar d’agraïment)
*Cal tenir més de 18 anys
*Tasques: encreuaments de carrers i avituallament
Si vols més informació i/o col.laborar-hi només cal que parlis directament amb en Josep (referent del CNO) a través del mail administracio@cnolot.cat amb les dades següents:
-Nom i cognoms
-Data naixement
-Tel de contacte

– Contribuir a eradicar la pobresa i les injustícies en els països més pobres


Un any més la TRAILWALKER arriba a OLOT, el dia 14 d’abril.

 

​Vols COL.LABORAR fent possible l’organització de l’activitat? Es NECESSITEN persones el divendres dia ​13 d’abril en torns de 17h a 21h i de 20h a 00h i el dissabte dia 14 d’abril en un únic torn de 7.30h a 10.30h realitzant tasques de control d’inscripcions i acreditacions, d’entrega de fitxes, de verificació de dades, de lliurament de dorsals, de lliurament de material i de suport logístic.

Si t’interessa només

cal que omplis aquest formulari.

Inscripcions obertes fins el dia 6 d’abril.

​Per a qualsevol dubte pots parlar-ho amb nosaltres (respon aquest mail o tr

uca)

Organitza: Intermón Oxfan. Col·labora: Ajuntament d’Olot.

 

Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a lteixidor@casg.cat o a mdelga@casg.cat o truca al 972 26 66 44 i demana per la Laura o la Mireia.

 

– Dur a terme un cens de voltors a la Garrotxa


L’Agrupació Naturalista i Ecologista de La Garrotxa col·labora amb el 5è Cens de voltors de Catalunya duent a terme el cens que s’ha de fer a la Garrotxa i busquen persones col·laboradores. Per primera vegada es fa a la Garrotxa ja que en els darrers censos el voltor no hi nidificava. El dia 24 de març fan una sortida per tal de repartir-se pel territori i anar a comptar nius.

Els sectors seran: Alta Garrotxa, Collsacabra i Finestres.

En funció de la disponibilitat organitzarem la sortida amb grups (grups que només poden el matí o grups que poden tot el dia) i en funció dels vehicles tot terreny que hi hagi podrem anar a més llocs o haurem de caminar més. Per tant, escriviu-vos un mail a wjmonts@gencat.cat , responent:

  • quants podreu venir
  • si podeu estar-hi tot el dia o només el matí
  • i si teniu vehicle tot terreny.

Sortida apte per infants majors de 7anys.

No porteu gossos si us plau!

(Aportació lliure i voluntària per ajudar a les despeses de l’Anegx, que es una associació sense anim de lucre )

No has trobat cap voluntariat que et cridi o ets una entitat/associació la que li fan falta persones voluntàries?


Posa’t en contacte amb el Servei de Voluntariat o el Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA) del Consorci d’Acció social de la Garrota i t’ajudarem.


Comments are closed.

Amunt ↑