2a Trobada de presidents i referents de comunitats veïnals d’Olot

El proper dilluns 25 de novembre un grup format per 6 presidents de comunitats veïnals d’Olot, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Olot, i l’oficina Local d’Habitatge organitzen la 2a Trobada de Presidents i Referents de Comunitats veïnals de tota la ciutat d’Olot que es farà a la Sala El Torín, de 19h a 20.30 hores.

Aquesta segona trobada és fruit de l’èxit de la 1a trobada realitzada el novembre del 2012 que va comptar amb uns 100 presidents, i 7 administradors de finques. Gràcies a aquesta bona experiència el Grup Motor ha considerat consolidar-la com un espai obert als presidents de la ciutat d’Olot, i esperen que es converteixi en un espai de trobada anual.

Aquesta trobada està oberta a tots els presidents i persones referents de comunitats de veïns de la ciutat. Compta amb la col·laboració de 6 administradors de finques i té com a finalitat reconèixer la gran tasca que, de manera voluntària i desinteressada, desenvolupen en el dia a dia dels blocs de pisos on viuen. I és que, sense aquesta figura i el seu treball constant, indispensable per la cohesió i convivència a l’escala, els habitatges en els quals vivim serien molt diferents als que coneixem.

 Així doncs, i amb la voluntat de crear un espai on els presidents i presidentes en són protagonistes, l’acte consistirà en el següent:

A les 19 hores: obertura de l’acte i agraïments a càrrec de Pep Berga, Tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de cohesió social i d’Atenció a les persones de l’Ajuntament d’Olot.

A les 19.15 hores: Espai de debat; gestió i convivència a les comunitats. Reptes i solucions per als presidents.

A les 20.30 hores: Clausura de l’acte.

 Per inscriure’s i per a més informació, et pots dirigir a l’Oficina Local d’Habitatge, al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa o al teu administrador de finques.

 Telèfons de contacte: 972 26 66 44 (Eduard)/ 972 27 91 28 (Míriam)

 Correu electrònic: ecarrera@casg.cat

Enllaç vídeo 1a Trobada de presidents: http://www.elgarrotxi.cat/7759

Enllaç notícia 1a Trobada de presidents: http://www.casg.cat/exit-de-la-1a-trobada-de-presidents-de-comunitats-de-veins-dolot/

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *