Trobada del Consell Consultiu de la gent gran de la Garrotxa

Aquest matí ha tingut lloc al casal de la gent gran de Tortellà una nova trobada del Consell Consultiu de la gent gran de la Garrotxa.

En aquesta ocasió l’ordre del dia passava per conèixer el projecte “Escola de Cuidadors” d’Edat 3 i fer valoració de totes les activitats que durant aquest 2013 s’han iniciat des del consell consultiu fruit de les conclusions del qüestionari que es va fer l’any passat.

La sortida a Igualada, la participació a la Fira d’entitats, l’anunci de les activitats de tots els casals al setmanari de la Comarca i la trobada del 29 de novembre han estat els temes que s’han posat sobre la taula i sobre els quals s’ha decidit, després de fer-ne valoració, si val la pena continuar-los fent.

En general, la valoració és molt positiva i tot el que suposa acostar casals, ajuntar esforços i minimitzar despeses és ben rebut.

La trobada també ha servit per conèixer informacions de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya).

Els casals s’han felicitat les festes de Nadal, el president del Consell Comarcal ha desitjat un 2014 en el qual es facin realitat molts dels propòsits que esperem per aquest nou any i el casal de Tortellà ha convidat a tothom a un pica-pica.

La propera trobada del consell serà cap al mes de març, mentrestant, una comissió de quatre representats, segueix treballant per preparar el calendari del 2014.

 

Publicada el

Feu un comentari