Crida a entitats per presentar ponències al Congrés Barcelona Inclusiva 2014

Del 30 de maig a l’1 de juny tindrà lloc el 1er Congrés Internacional Barcelona Inclusiva. Fins al 7 de febrer es poden presentar comunicacions per poder participar-hi amb una ponència.

Facilitar als professionals de l’orientació espais de debat i formació és l’objectiu del 1er Congrés Internacional Barcelona Inclusiva, que es realitzarà del 30 de maig a l’1 de juny a Barcelona. S’adreça a professionals de l’orientació i persones interessades en aquest àmbit (pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs, sociòlegs,educadors, treballadors socials, mestres, professors, assessors de col·lectius específics, formadors, estudiants…) així com a entitats públiques i privades vinculades al món de l’orientació.

A més de participar a la trobada com assistents, els professionals i les entitats tenen la possibilitat de presentar-hi comunicacions sobre l’àmbit educatiu, social o laboral. Les comunicacions més rellevants seran seleccionades per ser exposades al congrés. A més, les que reuneixin els requisits de qualitat, rellevància i interès en relació amb els objectius del congrés seran triats per a la seva publicació.

Els treballs presentats hauran de ser originals i estar escrits en una de les tres llengües del congrés (català, castellà o anglès). S’hauran de fer arribar a l’adreça comunicaciones[arrova]barcelonainclusiva2014.net com a molt tard el 7 de febrer 2014.

També existeix la possibilitat de presentar pòsters que expliquin experiències originals relacionades amb els tres eixos temàtics de l’esdeveniment: àmbit educatiu, social o laboral. El termini per fer arribar la proposta de pòster és també el 7 de gener.

Per a més informació pots consultar les condicions de participació de totes dues convocatòries.

L’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO) i l’Associació Catalana d’Orientació Escolar i Professional (ACO) organitzen aquest esdeveniment, amb el suport de la Confederación Estatal de Psicopedagogía y Orientación (COPOE).

Entitat redactora: Ravalnet

Publicada el

Feu un comentari