Parcs urbans de salut a Olot i a la Garrotxa

Els Parcs Urbans de Salut són conjunts d’aparells que conformen un circuit dissenyats per realitzar exercici físic moderat. Estan instal·lats a l’aire lliure i a l’espai públic, en aquells punts del municipi on hi ha una important afluència de persones i recursos socials i esportius pròxims.

Han estat dissenyats per una comissió multidisciplinària d’experts per tal de garantir-ne la seguretat, l’accessibilitat i la idoneïtat dels aparells i dels exercicis que s’hi realitzen així com un treball homogeni de tot el cos.  El resultat d’aquest treball de disseny es troba reflectit a la “Guia d’Itineraris Saludables i Parcs Urbans de Salut  –  Aproximació metodològica al seu disseny”

Els Parcs Urbans de Salut tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i/o manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Cartell_promocional_parcs_Olot

Cartell promocional La Garrotxa

Publicada el

Feu un comentari