Batet celebra la 9a Fira del Fajol

La Junta Veïnal de Batet de la Serra organitza la novena edició de la Fira del Fajol als prats de Can Fonanta.

La Fira del Fajol de Batet de la Serra va tancar aquest cap de setmana el mes de fires a la Garrotxa, després que en les últimes setmanes s’hagin celebrat les del Fesol de Santa Pau i la del Farro de la Vall de Bianya. Durant el diumenge al matí, les persones que es van acostar a Batet van poder gaudir d’exhibicions de dansa, el ball del gegant Batoies i la resta d’elements de la faràndula, a més de demostracions de com cultivar i cuinar el fajol.

Carme Pigem, cultivadora de fajol i arquitecta de l’equip RCR, va ser l’encarregada de fer el pregó de la fira, destinada a donar a conèixer aquest producte autòcton de la Garrotxa, única comarca de Catalunya on es conrea. En la novena edició de la fira, cinc establiments de la comarca també han elaborat plats originals basats en el fajol.

 

Podeu trobar la galeria de fotos aquí

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *