9a Mostra Internacional de Documentals

Des de fa 9 anys, l’ Associació cultural Olot.doc, selecciona documentals d’ actualitat i temàtica diversa, amb l’ objectiu de donar a conèixer el gènere documental, per una banda, i també per endinsar-nos en les realitats socials d’ arreu del món.

La mostra té una programació destinada als Centres de Secundària d’ Olot, Aula.doc;una altra de documentals locals i la destinada al públic en general.

Temes com el conflicte basc, viscut per dos amics que prenen camins diferents; la història de Josefina Castellví, biòloga i oceanògrafa que torna a l’ Antàrtida; el projecte de l’ INS Garrotxa Un dia, tres hivern; Kuchu, terme popular amb el qual es denomina el col·lectiu lèsbic, gai, bisexual i transsexual a Uganda; Gabor , la superació d’ un fotògraf que ha perdut la vista i treballa en un documental sobre la ceguesa.

Molts d’ aquests protagonistes ens acompanyaran per explicar-nos en viu i en directe els seus sentiments.

La nostra il·lusió és compartir-ho amb vosaltres.

Podeu consultar la programació a:

http://www.olotdoc.com/programacio-2014/

Salutacions cordials,

Associació cultural Olot.doc

Publicada el

Feu un comentari