Més de 70 persones col·laboren en la Trailwalker

Aquest cap de setmana Olot acull per tercera vegada, la sortida de la Trailwalker.

Dissabte a partir de les 10 del matí, els més de 350 equips participants sortiran des d’Olot (Pavelló Firal) pel carril bici direcció a Sant Feliu de Guíxols.

Amb un màxim de 32 hores, els 4 membres de l’equip han de recórrer els 100 km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols.

Tot això no seria possible sense la col·laboració d’unes 70 persones voluntàries que durant la tarda del divendres i a primera hora del dissabte al matí s’encarregaran de les inscripcions dels equips, entrega de dorsals, de material…

Des de ja fa uns dies les persones voluntàries s’han pogut inscriure a través del web d’Intermón Oxfam o directament a Olot a través del web d’entitatsgarrotxa.

Ens veiem a la sortida!

 

 

banes trailwalker

 

 

 

Què és la Trailwalker?

Oxfam Intermón Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.

Trobareu més informació de la cursa a trailwalker.oxfamintermon.org

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *