La vergonyosa realitat del Centre d’Internament per Estrangers de Catalunya

LA VERGONYOSA REALITAT DEL CENTRE D’INTERNAMENT D’ESTRANGERS (CIE) A CATALUNYA

L’advocada Crisitina Fernández Bessa i l’activista de SOS RACISME Eduard Santiago debatran i donaran a conèixer la vergonyosa realitat del Centre d’Internament d’estrangers que hi ha a Catalunya. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu d’Els Catòlics el proper divendres 23 de maig a les 19:00h.

 La Crisitina Fernández és advocada de la plataforma “Tanquem el CIE” i investigadora de l’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans (OSPDH). L’Eduard Santiago és membre actiu de SOS Racisme Catalunya i membre del Grup d’Acció Contra els CIES.

L’acte està organitzat per l’Associació d’Olotines i olotins per la Convivència Unitat Contra el Feixisme i el Racisme UCFR-Garrotxa , en el marc de fomentar actes de sensibilització en contra el feixisme i el racisme que abanderen PxC en el sí de la societat garrotxina.

 L’entrada és lliure i gratuïta.

 Per a més informació:

Carolina Astudillo- UCFR Garrotxa (616342563)

Facebook: Unitat Contra el Feixisme i el Racisme Garrotxa

Twitter: @UCFRGarrotxa

Correu electrònic: ucfr.garrotxa@gmail.com

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *