Què fer en cas d’incendi en un bloc de pisos?

Un grup de presidents de comunitats de veïns, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina d’Habitatge, proposem a totes les persones interessades -que visquin en una comunitat de veïns- espais de tertúlia que serviran per abordar aquells temes que ens preocupen, per obtenir més informació o per conèixer alternatives que funcionen en d’altres comunitats. Per això, oferim aquestes tertúlies obertes a tothom.

La propoera tertúlia programada serà el dijous 19 de juny de 19.15 a 21 hores i el tema que es tractarà és el protocol d’actuacions en cas d’incendi en les comunitats veïnals. En aquest cas, els bombers ens explicaran aquelles coses que ha de saber qualsevol persona que visqui en una comunitat quan en aquesta s’hi produeix un incendi:

Protocol d’actuacions en cas d’incendi

Data: Dijous 19 de juny de 2014

C/Proa 16 (al Passeig de la Muralla) de 19.15 a 21 hores

Places limitades. Cal inscripció prèvia

Inscripcions:

972 26 66 44 (Eduard) o 972 27 91 28 (Miriam) o ecarrera@casg.cat

Publicada el

Feu un comentari