L’Espai Larai presumeix de barri

Durant un parell de mesos, els nens i nenes de l’Espai Larai han anat muntant el lipdub del seu barri i no ho han fet sols. Han buscat les entitats que comparteixen barri: l’associació veïnal, la colla gegantera, l’agrupament escolta Nostra Dona del Tura, la Penya embalats i també grups de persones que treballen a i pel barri: les senyores del cosidor, el grup de teatre…

Tots plegats s’han ajuntat per ensenyar el seu barri a través del lipdub.

Per presentar-lo al barri, es va organitzar una trobada amb els participants de l’espai, les seves famílies i tota la gent que havia col·laborat en aquest projecte. Aquesta va ser una jornada on la festa i la il·lusió van ser les protagonistes.

Cliqueu la imatge per veure el vídeo:

Larai1-1024x609

 

Publicada el

Feu un comentari