El butlletí com a eina comunicativa

“En l’actual era de la informació, les entitats s’han de saber adaptar a les noves i canviants realitats comunicatives.  Han d’aprendre a comunicar-se d’una manera professional, ràpida i constant, i sempre amb la màxima eficiència possible.” Aquestes dues frases són extretes del catàleg de comunicació “La Clau”  que dóna unes pinzellades perquè les entitats puguin comunicar amb èxit.

Una bona eina per comunicar de manera ràpida, constant i eficient és un butlletí digital.

Ho saben i ho estan fent molt bé els amics de La Cooperativa Roba Amiga, L’Encant ADAD que ha trobat el mitjà adequat perquè arribi a quanta més gent millor, qui són, què fan, com ho fan… i que tot això contribueixi a l’objectiu final de continuar creant llocs de treball per a col·lectius amb risc d’exclusió social i laboral, tasca a la qual es dediquen des de fa gairebé 20 anys.

Podeu llegir els seus butlletins als enllaços següents:

BUTLLETI 1

BUTLLETI 2

BUTLLETI 3

http://es.robaamiga.cat/

 

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *