Oferta d’activitats als casals de gent gran de la Garrotxa

Els casals de la gent gran de la Garrotxa ja tenen a punt l’oferta d’activitats per aquests propers mesos. Classes de gimnàstica, patchwork i pintura sobre vidre; tallers de memòria, d’iniació a les noves tecnologies, teràpia del riure o ball country són algunes de les propostes que ofereixen els casals amb el títol “A la Garrotxa, la gent gran ens ho passem bé”. 

 Els representants dels 17 casals de gent gran de la Garrotxa es van reunir aquest dimecres 17 de setembre en el Consell Consultiu de la Gent Gran, que en aquesta ocasió va acollir el casal de la Canya. Durant la trobada, que es convoca trimestralment i té caràcter itinerant, es va acordar la publicació d’aquesta oferta d’activitats amb l’objectiu que els casals es donin a conèixer com a espais de relació entre la gent gran, però també com a lloc de formació i d’aprenentatge per a totes aquelles persones d’entre 60 i 65 anys o més, que estan interessades en les activitats que s’hi ofereixen.

 Un altre dels acords que es van prendre en el Consell Consultiu va ser la programació d’una sortida conjunta dels casals de la gent gran a l’hospital de Sant Pau de Barcelona i al MNAC. I repetint l’experiència de l’any passat, també es va decidir la celebració del “Dia de la gent gran garrotxina” de cara al proper el 21 de novembre.

 D’altra banda, i també durant aquest mes d’octubre, 5 persones del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa participaran al 7è Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà el seu acte principal el dia 8 d’octubre a Món Sant Benet.

 Mentrestant, els representants del consell (quatre persones de diferents casals d’Olot i comarca) comencen a trobar-se per preparar el calendari del 2015.

Publicada el

Feu un comentari