kits i ajuts per a projectes de contacte social

OBERTAMENT és una entitat que treballa per aconseguir canvis en les actituds i els comportaments de les persones amb problemes de salut mental.

Va néxier el desembre de 2010 de la mà dels principals agents del sector de la salut mental a Catalunya. Per primera vegada, persones afectades en primera persona, familiars i proveïdors de serveis, amb el suport d’administracions catalanes, es van posar d’acord per desenvolupar un projecte comú i ambiciós a llarg termini.

Dimarts passat van presentar a Girona, Kits i ajuts per a projectes de contacte social.

L’objectiu del programa és fomentar projectes comunitaris de contacte social i és per això que proposen donar a conèixer la manera de fer projectes i obren una línia de subvencions per a entitats que promoguin projectes de contacte social.

Els Kits es presenten a través d’un documental interactiu que posa a l’abast d’entitats, serveis i persones una sèrie d’eines i materials per fomentar projectes comunitaris que ajudin a eradicar l’estigma. Al vídeo interactiu es mostren quatre experiències de contacte social transformadores que poden servir com a punt de partida i com a model de referència per a entitats que vulguin utilitzar la metodologia del contacte social amb persones que tenen problemàtiques de salut mental.

Informació de l’entitat, vídeo i bases de la convocatòria

http://obertament.org/ca

Publicada el

Feu un comentari