El festival Sismògraf busca dones de més de 70 anys per participar en un taller de dansa amb Mariantònia Oliver

Des del festival es fa una crida a totes aquelles dones de més de 70 anys i amb disponibilitat del 20 al 24 d’abril (matins o tardes en funció del grup) que vulguin participar a la iniciativa.

En el marc del festival Sismògraf, la companyia Mariantònia Oliver oferirà a Olot el taller Las Muchas, que consisteix en la creació i interpretació d’una coreografia per part d’un grup de dones més grans de setanta anys. És per això que des del festival es fa una crida per tal de convidar totes les dones majors de 70 anys a participar en aquest projecte.

El taller s’impartirà la setmana prèvia al festival: del 20 al 24 d’abril i, el dissabtre 25 a la tarda, es mostrarà en públic als Catòlics, el resultat del treball.

Segons la companyia, es tracta d’un “projecte coreogràfic i d’autoexpressió” que vol retre homenatge a aquestes dones, que han viscut difícils circumstàncies socials, polítiques i econòmiques, i que sovint tenen un paper fonamental en la cohesió familiar. Una activitat per reivindicar la seva figura fent-les unes autèntiques protagonistes. El taller, a la vegada, vol fomentar la participació social de les dones i, a través de la coreografia, millorar la seva autopercepció i donar visibilitat al que han aconseguit al llarg de les seves vides.

Les dones interessades en participar-hi es poden inscriure al correu info@sismograf.cat o al telèfon 972 27 91 38.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *