EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES SORDES A OLOT

Dissabte passat es va celebrar una reunió a l’Ajuntament d’Olot que va servir per a consolidar la col·laboració d’aquest consistori en l’organització del Dia Internacional de Persones Sordes, que se celebrarà el dia 3 d’octubre de 2015, una setmana després de l’habitual a causa a les eleccions anticipades convocades pel president de la Generalitat.

L’Agrupació de Persones Sordes de la Garrotxa a Olot organitzarà l’acte juntament amb FESOCA amb la col·laboració de l’ajuntament. El programa definitiu es donarà a conèixer més endavant.

A la reunió també van assistir diversos membres de la junta directiva de l’associació i alguns dels socis i sòcies de la mateixa. Després de la reunió,  Antonio Martínez, president de FESOCA i el delegat territrorial Marc Camps van aprofitar la tarda per posar al dia molts assumptes pendents de coordinació general i la posada en marxa de diferents accions estratègiques de cara a la nova etapa després dels canvis que s’han produït a la junta directiva de FESOCA.

trobada2Font: fesoca.org

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *