UEOlot amb La Coordinadora, aquest diumenge al camp!

La Coordinadora d’entitats de discapacitats de la Garrotxa, en col·laboració amb la Unió Esportiva Olot, organitzarà un espectacle amb falcons a la prèvia del partit d’aquest diumenge a l’Estadi contra el Villareal B. Una nova iniciativa conjunta per donar a conèixer una teràpia que s’utilitza per a les persones amb discapacitat.

En concret, tothom qui s’acosti a l’Estadi Municipal mitja hora abans de l’enfrontament entre Olot i Villareal B (17h) podrà gaudir d’una exhibició amb falcons ensinistrats a càrrec de l’associació “Acariciando el aire”. Aquestes aus, per cert, s’utilitzen com a teràpia en persones amb discapacitat, que seran els grans protagonistes de la jornada.

I és que els nens i nenes de la Coordinadora, que hauran participant en l’espectacle guiats pel falconer, seran rebuts pels futbolistes abans de l’inici del partit. Sortiran del vestidor agafats de la mà dels jugadors, es faran una fotografia de rigor amb ells i just abans d’arrencar el matx, un dels membres tindrà el privilegi de fer el servei d’honor. Una prèvia molt especial en l’últim partit de lliga a l’Estadi, que referma els valors i els compromisos socials del nostre club envers les entitats de la comarca. Un pas més per seguir treballant perquè l’esport arribi a tothom sense cap tipus de barrera.

La Coordinadora, que organitza aquest acte, va néixer amb la voluntat de sensibilitzar la població i  sumar esforços per part de diferents entitats que engloben diferents àmbits de la discapacitat (sordesa, discapacitat física i intel·lectual). Actualment en formen part l’Agrupació de Sords de la Garrotxa, l’Associació d’Amics Nens d’Educació Especial (AANEE), MIFAS i l’Associació de Discapacitats de les Comarques Gironines.

 

Font: www.ueolot.com

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *