Caminades saludables i solidàries

El 21 de maig l’equip d´atenció primària d’Olot i la xarxa de Parcs Urbans de Salut organitzen, conjuntament amb l’Ajuntament d´Olot, el Consell Comarcal, la Creu Roja i Càritas, la 1a Caminada Popular per la Moixina, per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

La sortida serà a les 10h, des del CAP Garrotxa, i s’acabarà a les 13h al Pavelló d’esports. Recomanem que us inscriviu abans al CAP, a qualsevol consultori local o a través del correu electrònic eap_olot.girona.ics@gencat .cat

Aquesta serà la primera d’una sèrie de caminades per diferents indrets i pobles de La Garrotxa (Les Preses, Sant Joan Les Fonts, Besalú, Sant Esteve d’en Bas i Santa Pau), que s’aniran fent des d’ara fins a finals de juny, amb l’objectiu de sensibilitzar la població en la promoció de la salut, potenciant l’activitat física com una de les millors maneres de prevenir l’aparició de malalties importants i millorar la qualitat de vida.

Es farà un recorregut de 4 quilòmetres sense barreres, per a tota la població i tots els grups d’edat. Durant tota la jornada al pavelló d’esports es promocionaran els Parcs de Salut de la Comarca i es donaran consells de salut, canvis a hàbits saludables i la prescripció continuada de l’activitat física de forma regular, i és que acumular 30 minuts d’activitat física diària comporta resultats positius per a la salut. Allà mateix es faran activitats compartides amb educador físic i un professor de ioga.

A més, la caminada tindrà un caràcter solidari ja que es recolliran tot tipus d’aliments cardiosaludables que es lliuraran al Banc d’Aliments de Càritas. La recollida es farà als punts de sortida i arribada de la caminada.

Properes marxes saludables i solidàries

Sant Joan Les Fonts. Dijous 28 de maig, 16:30h

Les Preses. Divendres 12 de juny, 10h

Besalú. Dilluns 15 de juny, 10h

Sant Esteve d’en Bas. Divendres 19 de juny,10h

Santa Pau. Dilluns, 29 de juny. 9h

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *