El Dia Internacional de les Persones Sordes es celebra a Olot

El proper dissabte 3 d’octubre se celebrarà a Olot el Dia Internacional de les Persones Sordes. La Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i l’Agrupació de la Garrotxa organitzen aquesta jornada que consistirà en una marxa popular que sota el lema “Persones sordes, persones amb capacitats” sortirà del pavelló firal d’Olot i arribarà davant l’Església de Sant Esteve.

Un dinar popular i diferents actuacions i espectacles són altres dels actes programats i que van explicar a l’Ajuntament d’Olot el president de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), Antonio Martínez i Jaume Puig, president de l’Agrupació de les Persones Sordes de La Garrotxa. L’organització calcula que unes 500 persones participaran d’aquesta activitat.

Publicada el

Feu un comentari