El Dia Internacional de les Persones Sordes es celebra a Olot

El proper dissabte 3 d’octubre se celebrarà a Olot el Dia Internacional de les Persones Sordes. La Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i l’Agrupació de la Garrotxa organitzen aquesta jornada que consistirà en una marxa popular que sota el lema “Persones sordes, persones amb capacitats” sortirà del pavelló firal d’Olot i arribarà davant l’Església de Sant Esteve.

Un dinar popular i diferents actuacions i espectacles són altres dels actes programats i que van explicar a l’Ajuntament d’Olot el president de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), Antonio Martínez i Jaume Puig, president de l’Agrupació de les Persones Sordes de La Garrotxa. L’organització calcula que unes 500 persones participaran d’aquesta activitat.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *