Cristòbal Colón, La intimitat del líder a Col·loquis Paral·lels

Altrart us convida el proper divendres 6 de novembre a l’entrevista col·loqui amb Cristóbal Colón, president de La Fageda Fundació, a qui entrevistarem a l’entorn de La intimitat del líder, dins del cicle COL·LOQUIS PARAL·LELS de les V Jornades d’Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat.

A continuació hi haurà el col.loqui obert amb tots els assistents sobre qüestions que sorgeixin arrel de l’entrevista i fent ponts amb la mirada en què enfoca l’Artteràpia. En finalitzar, hi haurà una mica d’aperitiu per compartir.

Us hi esperem!​

Divendres 06/11/2015 a les 8 del vespre a la Sala d’Actes de l’Orfeó Popular Olotí, carrer Bellaire, 4

Podeu consultar el programa: COL.LOQUIS PARAL.LELS (1)

 


Publicada el

Feu un comentari