Espais de les entitats al Lluèrnia

Aquest cap de setmana passat Olot va tenir llum pròpia.

El Festival Lluèrnia es va encarregar d’il·luminar espais de la ciutat de mil i una maneres diferents.

Els Espais de les Entitats també en van formar part.

 Es van obrir a la ciutat els dos Espais de les entitats (al passeig d’en Blay,6 i al Proa,16) amb dos missatges diferents: La ciutat la fem entre totes, amb un bonic muntatge on es podia relacionar cada entitat amb la seva funció a través d’un connector de llum.

I al Proa, 16, Tu decideixes; amb un recorregut per diferents tipus de llum que il·luminaven diferents siluetes…símbol de la diversitat d’entitats de la ciutat i de l’elecció de cada persona a participar de les que vulgui…

La Dalla Garrotxa PAH Garrotxa MIFAS, Fundacio Oncolliga Girona El Paraigua, Mentalitza’t, Associació Banc Del Temps De La Garrotxa Batega, ASFCFMG (Fatiga Crònica), Amics del Tren Olot-Girona, ONCE, La Coordinadora, AANEE, AV Nucli Antic, Yagaru, GDI, HJL Olot, Esplai Diari Garbuix

Galeria de fotos:

Publicada el

Feu un comentari