Activitats de les entitats durant el mes de desembre

Des de l’1 fins al 31 de desembre les entitats d’Olot i de la ciutat organitzen activitats de tots tipus, per a tots els públics, per a tots els gustos…

Reviseu les agendes d’Olot i la comarca. La Garrotxa és viva en teixit associatiu i en mesos com aquest es fa més evident que mai.

Les entitats s’activen organitzant activitats de lleure i diversió, arribant al cor de les persones, recollint fons per causes benèfiques…i una llarga llista d’actes que omplen les agendes sobretot a partir dels divendres a la tarda…

Activitats per recollir fons per la Marató de TV3 (playbacks, cercaviles, tallers de teatre, curses solidàries, espectacles musicals i fins a 40 activitats a la comarca).

Xerrades, conferències, pastorets, cantada de Nadales, projeccions de pel·lícules, taller de postals, presentacions de llibres, titelles, espectacles infantils, narració de contes i espectacles de ball i de circ.

Actes adreçats a fer-nos reflexionar sobre l’excés de consumisme, els tòpics sexistes i els rols de gènere que també juguen en les campanyes nadalenques.

El pessebre vivent, la cagada del tió, arribada del patge, taller de fanals, activitats artístiques per a la mainada, les quines…

Et convidem a formar part d’aquest Olot tan actiu i a viure les activitats que les entitats programen per aquests dies: les que et vinguin de gust, les que vulguis, les que puguis, perquè entre totes farem que siguin unes molt bones festes.

 

 

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *