RAP ANTI RUMORS. Una iniciativa d’UCFR

El productor i músic Pau Llonch impartirà a partir del proper dijous 4 de febrer i durant tres setmanes un taller d’escriptura i rima antiracista als alumnes de 4t ESO de l’escola Pia d’Olot.
Aquesta iniciativa impulsada i organitzada per la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa (UCFR) pretén transmetre els valors d’igualtat i respecte als altres des d’una òptica antiracista a través de diferents sessions formatives centrades en el rap i la rima. El hip hop és una eina que a través de l’escriptura i la creativitat ha demostrat generar molta empatia als adolescents i premet treballar continguts socials i integradors. A més, és un gran mecanisme per educar en la igualtat de gènere, en el respecte per les diferents procedències geogràfiques o classes socials, i permet exprimir la multiplicitat de vessants creatives per educar en la concepció que “tothom té alguna cosa a aportar, tothom té algun mecanisme d’expressió artística a potenciar”.

La darrera setmana d’aquest taller, el 18 i 19 de febrer, els alumnes visitaran els estudis de Ràdio Olot amb l’objectiu d’enregistar algunes rimes antiracistes que hagin sorgit del taller.

Pau Lloch és guitarrista de formació, i des del 2004 és MC, productor i arranjador a la banda de rap At Versaris, la primera banda nacional que en aquest gènere obté reconeixement de públic i crítica utilitzant com a llengua normalitzada i habitual el català

Per més informació:
Ari Pagès
635 82 71 67
Anna Descals
638 47 66 57

Publicada el

Feu un comentari