Manzanas, pollos y quimeras

Un documental que dóna veu i rostre un grup de dones oblidat i invisibilitzat,  les negres africanes. 

El divendres 4 de març a les 20h, es projectarà als Cines Olot el documental Manzanas, pollos y quimeras, que relata la història de dones negreafricanes que decideixen emigrar per intentar accedir a una vida millor.

De manera senzilla, directe i en primera persona les dones expliquen el seu relat trencant tòpics comuns relatius a l’emigració. El film posa veu i rostre a un grup de dones invisible en la societat: les africanes que viuen al nostre país; que ens mostren davant la càmera la seva realitat i els seus sentiments més íntims, el seu projecte vital, les seves esperances i quimeres.

 Aquesta és una activitat organitzada pel Consell de Cooperació d’Olot, amb el suport de la Fundació Mujeres por África i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L’entrada és gratuïta. Ens veiem al cine!

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *