Manzanas, pollos y quimeras

Un documental que dóna veu i rostre un grup de dones oblidat i invisibilitzat,  les negres africanes. 

El divendres 4 de març a les 20h, es projectarà als Cines Olot el documental Manzanas, pollos y quimeras, que relata la història de dones negreafricanes que decideixen emigrar per intentar accedir a una vida millor.

De manera senzilla, directe i en primera persona les dones expliquen el seu relat trencant tòpics comuns relatius a l’emigració. El film posa veu i rostre a un grup de dones invisible en la societat: les africanes que viuen al nostre país; que ens mostren davant la càmera la seva realitat i els seus sentiments més íntims, el seu projecte vital, les seves esperances i quimeres.

 Aquesta és una activitat organitzada pel Consell de Cooperació d’Olot, amb el suport de la Fundació Mujeres por África i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L’entrada és gratuïta. Ens veiem al cine!

Publicada el

Feu un comentari