Sant Feliu de Pallerols engega el “Teixim”

Des del passat divendres dia 3 de juny un grup de dones de sant Feliu de Pallerols han engegat el projecte ” Teixim”. Aquest projecte té els seus inicis l’estiu del 2015 quan diferents espais de comarca, casals de gent gran o espais de costura, inicien la campanya per anar substituint les bosses de plàstic del gran recapte d’aliments per bosses de roba. Si bé semblava que la confecció de les bosses seria una cosa molt mecànica i de durada curta, cal dir que no ha estat així. A dia d’avui, i amb les teles que diferents empreses del sector tèxtil de la comarca varen donar per portar endavant la inicitiva de les bosses de roba, s’estan tornant a engegar els diferents espais i formats per confeccionar les d’aquest any. La Dolors, la Rahma, la Jacdish, la Maria, la Lourdes, la Glòria, la Marina i la Yamila són el grup de dones de sant Feliu de Pallerols que aquest mes han donat el tret de sortida al projecte 2016 i han començat a tallar i preparar les bosses que posteriorment es repartiran a altres casals de gent gran o persones que hi vulguin col·laborar. Si bé cada persona té la possibilitat de participar-hi com més li vingui de gust, els promotors d’aquest projecte aposten per crear espais de trobada setmanal per fer tota aquesta tasca. Aquestes trobades volen ser també una bona oportunitat perquè les persones puguin compartir una estona de xerrada, companyia i solidaritat amb veïnat del poble o barri que potser si no fos per aquest projecte no haurien conegut mai. Durant el mes de juliol l’espai de sant Feliu de Pallerols seguirà amb les trobades setmanals per anar cosint i compartint altres coses que puguin sorgir. Altres casals de gent gran també s’han ofert per elaborar aquestes bosses i en properes setmanes se sumaran al Teixim.

Per més informació us podeu adreçar a Marta Teixidó al 972 266644 o mteixido@casg.cat

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *