L’emoció de la Fira d’entitats

15 i 16 d’octubre. Fira de tardor a Olot i a la plaça Major, la fira d’entitats batega des de ben aviat del matí.

20161015_103245

Prop de 75 associacions van explicar en els estands o a través de les seves activitats qui són i què fan en el seu dia a dia i en la seva contribució en la millora de la inclusió i cohesió social a la ciutat.

L’any vinent la Fira fa 15 anys i per aquest motiu també es va representar un pastís en el qual les entitats i la ciutadania podia expressar la seva proposta de celebració. Varen sortir idees interessants que es valoraran amb les entitats i les escollides es treballaran per fer-les possible.

Es van exposar, també, els resultats de la macro enquesta de les associacions El Panoràmic que es va fer a la Garrotxa a finals de l’any 2015 i que va donar peu a la creació de la Taula del SISA (Servei Integral de Suport a l’Associacionisme) que ja s’ha posat en funcionament amb la finalitat de ser un espai de debat i decisió per a crear un nou servei adreçat a entitats de tots els àmbits.

A primera hora dels dos dies les entitats van poder compartir un espai de relació tot fent un cafè i van agafar forces per dues jornades plenes d’experiències.
“Quina emoció que transmeten les entitats a la Fira!” va dir un visitant quan va entrar a la plaça i va veure l’expressió de qui explicava un conte per la mainada.
“Quin goig aquesta Fira” comentava una altra persona mirant la plaça…
Una plaça plena de l’emoció que es veia en les cares de la gent que quedaven boca-oberts en veure el taller de castells, encuriosits mirant les partides ràpides d’escacs, sorpresos comunicant-se per un tub i amb les demostracions dels gossos i emocionats amb les actuacions de Marboleny, Esbart Olot i O’Folk…

Trobareu totes les fotos de la Fira d’entitats 2016 aquí
20161016_190711

20161015_130105
120161015_181409

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *