Olot.doc segueix fent un servei a la ciutat!

L’entitat Olot.doc, tot i haver tancat l’activitat de l’entitat des de fa uns mesos, continua fent servei a la ciutat. Aquesta vegada a través del #connectemlasolidaritat que és un programa que posa en contacte empreses o entitats que vulguin col.laborar en projectes socials amb associacions de la Garrotxa que necessiten recursos per tirar endavant les seves activitats en l’àmbit social. Aquest programa es va presentar a l’octubre del 2014, construït entre el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat, i ja porta prop de vint col.laboracions a diferents projectes socials.

Quatre projectes socials són els que ha patrocinat aquesta entitat a través del remenent que tenia en fer el tancament de l’associació: Esplai diari Garbuix d’Esplais de la Garrotxa, Foment de l’esport adaptat a les escoles de MIFAS, Arteràpia amb mainada i/o joves amb dificultats socials d’Altrart, Colònies cooperatives a la Garrotxa d’Arriant.

A través d’aquestes ajudes, no només aquestes entitats podran iniciar els projectes pensats sinó que les persones beneficiàries d’aquests projectes podran gaudir de nous serveis o de la continuïtat d’altres.

Ets entitat i vols adherir-te al programa amb un projecte social? Només cal que siguis una Associació de la Garrotxa legalment constituïda, sense ànim de lucre i tinguis un projecte social a presentar. Vols patrocinar algun projecte social? Pots col.laborar de moltes maneres: a través de donatiu econòmic, estocs de materials, inserció laboral, etc.

Per a més informació entra a l’espai web

(http://www.entitatsgarrotxa.cat/connectemlasolidaritat/) i posa’t en contacte amb nosaltres (IMPO 972260152 o bé Consorci Acció Social Garrotxa 972266644).

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *