Trobada de Nadal del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa

El passat dimecres 21 de desembre va tenir lloc al Consell Comarcal una nova trobada del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa.

En aquesta trobada, i com cada any al desembre, a més de tractar els punts de l’ordre del dia acordats pel grup de representants del consell, els casals aprofiten per felicitar-se el Nadal i desitjar-se unes bones festes i un feliç any nou.

Entre els temes destacats que es van tractar a la sessió hi va haver la valoració de les activitats del darrer trimestre: sortida conjunta, dinar del dia de la gent gran de la Garrotxa i col·laboració de diferents casals elaborant bosses pel Gran Recapte. Precisament a l’inici de la sessió el president del Consell Comarcal el Sr. Joan Espona va voler destacar i agrair la implicació dels casals i del col·lectiu de gent gran d’Olot i comarca en aquesta edició del Gran Recapte, tant per fer dels casals punts de recollida com perquè, a títol individual, moltes persones es van oferir de voluntàries durant la jornada o durant els dies posteriors.

Durant la trobada també es va entregar el calendari d’activitats previstes per al 2017 i es van fer arribar demandes relacionades amb la mobilitat per part de representants de diferents casals de la comarca.

Es va acabar la sessió amb la lectura d’un poema (fet que ja s’ha convertit en tradició) per part d’Isidre Charles i amb el desig d’unes bones festes i un millor 2017.

La propera trobada del Consell Consutliu serà pel mes de març.

 

Publicada el

Feu un comentari