EL TEATRE PRINCIPAL S’EMOCIONA AMB ELS TÒTEMS DEL CANTA GRAN!

Diumenge passat 80 cantaires de tres corals garrotxines van pujar a l’escenari del Teatre Principal d’Olot i, amb una actuació treballada durant mesos, ens van emocionar amb set “tòtems” capaços de generar bones vibracions, salut, fortuna amor i somnis.

Sota la direcció musical de Montserrat Meneses, la direcció escènica d’Ignasi Tomàs,  acompanyats de piano, contrabaix, volí, clarinet i percussió i amb Maria Santallusia i Xavier Fernández de solistes, les corals garrotxines van brillar i van fer emocionar un públic entregat que havia vingut a veure cantar la mare, l’àvia, el tiet, el pare, l’avi…

Normalment els nens i nenes són a l’escenari i els avis i les iaies se’ls miren des de baix. Diumenge es van girar els papers i la mainada miraven emocionats uns avis i unes iaies que ho van donar tot a l’escenari i que amb una hora d’espectacle van aconseguir fer gaudir a la gent que va omplir el teatre.

La coral del Casal de la gran, la coral de l’antic Hospital Sant Jaume i la coral Puigsacalm de Les Preses han estat les tres corals que han participat d’aquesta primera edició del Canta Gran!, un projecte musical de l’Auditori que va néixer a Barcelona i que mica en mica s’ha anat escampant per altres ciutats de Catalunya: Sabadell, Vic, Sant Cugat, Terrassa… i ara també ha arribat a Olot, esperem que per quedar-s’hi!.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *