S’organitzen busos des d’Olot per a la manifestació de dissabte a Barcelona

L’Ajuntament d’ Olot va aprovar en l’últim ple l’acord del món local català per adherir-se a la campanya “Casa nostra, casa vostra”. La iniciativa neix d’un grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat. A la tornada, van decidir tirar endavant la campanya que ha anat sumant complicitats per tal de donar resposta a la “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

Anteriorment, l’Ajuntament d’Olot ja va signar el manifest de la campanya i es va aprovar l’acord que, suposa posar en marxa un seguit d’accions. El cap de setmana passat, amb una parada a la plaça rector Ferrer i també durant la cursa solidària  Run4Cancer es van recollir 150 signatures en favor del manifest de la campanya “Casa nostra, casa nostra”.

Ara es fa una crida per participar a la manifestació dissabte 18 de febrer a les 16h a la Plaça Urquinaona de Barcelona on es reclamarà l’acolliment de refugiats i el cessament dels conflictes que obliguen a milions de persones a abandonar les seves llars. La manifestació baixarà per Via Laietana, continuarà per carrer doctor Aiguadé, entrarà al parc de la Barceloneta, i acabarà al passeig Marítim, davant del mar. El recorregut vol simbolitzar que la ciutadania surt del centre de la ciutat i acaba portant el clam fins a la riba del Mediterrani, el mar on l’any passat van morir 5.000 persones.

El Consell Municipal de Cooperació amb la Fundació Educació Solidària i en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot organitzen autocars per anar a la manifestació. Per apuntar-se als busos cal inscriure’s abans d’aquest dijous 16 de febrer al correu electrònic Olot.casanostracasavostra@gmail.com indicant nom, cognoms i un numero de telèfon. El preu del tiquet és de 10 euros que cal pagar, també abans de dijous, al número de compte ES5321000806270200911251 -indiqueu el concepte Fundació Educació solidària Olot (autocar)-.

Els autocars sortiran de l’aparcament del supermercat CONSUM d’Olot a la 1 del migdia d’aquest dissabte.

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *