Divercan, projecte amb joves

Com a entitat sense ànim de lucre al servei de la població de la Garrotxa, ens plau informar-vos que davant la situació actual que presenten molts menors a la dependència a les noves tecnologies (telèfons mòbils, consoles, ordinadors, etc.) pretenem iniciar un projecte que involucri la participació i col·laboració voluntària de joves d’entre 14 i 18 anys amb la nostra entitat.

Les activitats es farien cada dimarts i dijous de 17.00h. a 19.00h. (o bé hores a concretar) i constarien de sortides i excursions amb gossos a l’entorn proper, sessions i classes d’obediència canina, xerrades per conèixer més a fons el ca i la seva conducta, etc.

Qualsevol persona interessada o que vulgui ampliar la seva informació sobre el projecte o l’entitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 616 202 488.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *