Primera acció participativa del PIAM del nucli antic d’Olot

Primeres accions participatives del PIAM del Nucli Antic. Aquest dissabte 8 de juliol a les 10.30h a la plaça del Carme començarà un recorregut per reconèixer la història del barri. Si hi voleu participar, envieu un correu electrònic a nuclianticmesb@gmail.com

En el marc del procés participatiu de l’elaboració del pla integral d’accions de millora (PIAM) del nucli antic d’Olot, s’ha organitzat pel matí d’aquest dissabte, dia 8, una visita guiada pels carrers del barri, en què s’anirà explicant la història i les característiques dels espais i els edificis més rellevants. La visita començarà a dos quarts d’onze a la plaça del Carme. L’objectiu de la iniciativa és donar valor a aquesta part de la ciutat, que es pretén millorar des dels punts de vista social, urbanístic i arquitectònic.

Una altra activitat del procés participatiu es farà aquest dijous, però restringida als infants i als joves. Es tracta d’uns tallers per copsar el punt de vista dels olotins d’aquestes franges d’edat. Hi col·laboraran l’esplai Garbuix i l’Espai Ideal. Mentrestant, tots els olotins poden respondre a una enquesta que es troba en els principals equipaments municipals i a nuclianticmesb.cat.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *