Festa del barri de Pequín, Olot

El cap de setmana del 18, 19 i 20 d’agost l’associació de veïns del barri de Pequín ha organitzat un seguit d’actes populars oberts a tots els públics per celebrar la festa del seu barri.

Divendres 18 d’agost:

A les 17:30h CERCAVILA pels carrers amb els GEGANTS DEL BARRI acompanyats dels grups de timbalers Ratambors i faràndula dels gegantons de la Canya, la vaca Simforosa, els ratolins de Bonavista i els Trenkabaketes. Sortirà del local social, a l’antiga estació i acabarà al parc de Pequín on hi haurà coca, refrescos i xocolata per a tothom.

Seguidament, PREGÓ de Festa Major a càrrec d’Adán Perea i Carla Pozo, hereu i pubilla 2016 i BALL DELS GEGANTS DE PEQUÍN.

A les 21h playback amb el grup SURTI COM SURTI de Sant Joan les Fonts.

Dissabte 19 d’agost:

A les 16:30h TARDA PELS MENUTS amb festa de l’Escuma i inflables per passar-ho d’allò més bé. En el transcurs de la tarda, berenar tradicional: pa amb xocolata.

A les 21h SOPAR POPULAR* al parc de Pequín. Menú: Amanida amb embotit de la Garrotxa, vedella de Girona, postres, cafè i gotes. Preu adult: 14€.

A les 23h BALL amb ALBERT PAULO. A mitja part ELECCIÓ I PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA I HEREU DEL BARRI 2017.

*Reserva de tiquets pel sopar: Tere 699 585 194; Cati 660 035 611; a la llibreria de Pequín i a Ca la Sònia.

Diumenge 20 d’agost

A les 18:30h AUDICIÓ DE SARDANES al parc de Pequín amb la cobla LA PRINCIPAL DE PORQUERES. A la mitja part els gegants ballaran una sardana i hi haurà rom cremat per a tothom.

NOTA: Tots els actes es faran al parc de Pequín. En cas de pluja els actes es faran al Pavelló Firal.
Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *