Línies de subvenció

A principis d’any s’obren convocatòries de subvenció d’interès per les entitats sense ànim de lucre.

Des d’entitats bancàries, fundacions públiques i privades, administracions… gener i febrer són mesos en els quals val la pena estar atentes a les convocatòries que es van publicant si ens interessa conèixer diferents fonts de finançament per la nostra entitat.

Programa d’ajuts a projectes d’iniciativa social (Obra Social La Caixa)

Beques per activitats infantils i juvenils que fomentin la cultura de l’esforç (Fundació Espavila)

Premis solidaris Rastreator.com i Fundació HazloPosible   amb l’objectiu de donar suport a projectes i entitats socials treballin per la millora de la formació i educació de col·lectius en risc d’exclusió.

Us en recollim tres exemples i us recomanem estar al dia a través de butlletins com el Xarxanet_Finançament a través del qual es van actualitzant i publicant les línies de subvenció i altres vies de finançament que es van obrint.

També hi ha un buscador de finançament a través del qual podeu trobar si hi ha alguna línia de subvenció, premi, beca o alguna altra que us pugui interessar.

Publicada el

Feu un comentari