Enforma’t: un taller d’activitat física per a la gent gran

La Creu Roja juntament amb l’Escola Pia organitza per tercer any consecutiu l’Enforma’t. És un taller totalment gratuït i va destinat a persones majors de 65 anys, que vulguin millorar la seva forma física o prevenir el deteriorament associat a l’edat.

El taller estarà conduït per un professional de les activitats físiques i esportives a la tercera edat i es tindrà molt en compte aquelles malalties o situacions que, condicionen les persones grans (artrosi, hipertensió, insuficiència cardíaca.). A més, per tal de mantenir tot allò que s’ha aplicat a les sessions, se’ls facilitaran rutines perquè cada persona pugui continuar els exercissis fora del taller i durant les activitats de la vida diària. Alguns dels aspectes que es treballaran són: la flexibilitat, coordinació, respiració i educació postural.

L’enforma’t, es durà a terme tots els dimarts del 6 de Febrer al 8 de Maig de 9’30 a 10’30, al Pavelló d’Esports. Les inscripcions es poden fer a la Creu Roja del 26 de Gener al 2 de febrer (matins de 10 a 14 h, dimarts i dijous de 16 a 19h). També podeu demanar més informació al 972 27 22 22.

Publicada el

Feu un comentari