Campanya de Finançament Som Mobilitat

Durant aquesta setmana, des del Grup Local de Som Mobilitat Olot-Garrotxa, en el qual l’ANEGx en formem part, estem intentant acabar de finançar un cotxe elèctric compartit per Olot, que és l’inici d’un projecte potent de transformació de la mobilitat, que redueix el CO2, ens autoabasteix i ens empodera a la ciutadania. Un projecte que pretén posar mobilitat elèctrica al nostre abast per estalviar, al mateix temps que no contaminar.
Ara mateix falten 10.000 euros per consolidar el car-sharing d’Olot, que ja ha començat a funcionar.
T’apuntes a fer una aportació o apadrinament?
Les hores del cotxe les paguem a 5 euros/hora, però fent aportacions o apadrinaments tenim descomptes en el preu de l’hora i val la pena. Si proves el servei potser començaràs a pensar en deixar de tenir el cotxe particular o un dels cotxes particulars que tens…
Des de l’ANEGx creiem en aquest projecte, perquè és una eina efectiva de transformació del model de mobilitat que impera, ara mateix basat en el vehicle privat contaminant.
Qui vulgui fer una aportació en aquesta campanya que escrigui a olot@sommobilitat.coop i us explicarem com fer-ho. Qui vulgui fer-se soci (10 euros quota vitalícia) i utilitzar el cotxe que ja tenim en funcionament que ho faci a través de www.sommobilitat.coop.
Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *