Aquesta primavera no et perdis les Jornades Feministes que ha organitzat el col·lectiu feminista La Dalla a la Garrotxa

De l’11 de març al 2 de juny a la Garrotxa tindran lloc les Jornades Primavera Feminista La Dalla després d’un temps de formacions internes i empoderament col•lectiu, es bolca a organitzar unes jornades perquè totes les garrotxines puguem gaudir-les.

Es realitzaran actes i accions que van encaminades a la sororitat entre nosaltres, al compartir, créixer personalment i col·lectivament, parlar obertament dels nostres pensaments, sentiments i accions creant espais de sensibilització,de debat i estima.

El primer d’aquests actes tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de març. Es tracta d’un concert de la cantautora Agnès Algueró, que tindrà lloc a les 12 del mig dia a la plaça Cinema Colón.  Aquest VERMUT MUSICAL servirà com a tret de sortida de les jornades feministes, que seran presentades per les membres del col·lectiu aquest mateix dia. 

Finalment,  volem aprofitar  agrair a la il·lustradora Irene Solé @cara_fucsia el disseny d’aquest cartell tan bonic que us adjuntem a continuació i que conté més informació sobre els actes.

Esteu totes convidades a experimentar i a caminar amb nosaltres.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *