L’Escola de l’Esbart Olot presenta nou espectacle

 El proper diumenge 20 de maig a les 6 de la tarda l’Escola de l’Esbart Olot presenta el seu nou espectacle, De mil colors, al Teatre Principal d’Olot. En ell, totes les seccions de l’escola de dansa oferiran els nous balls que han treballat durant el curs i que podran dur a escena a les diferents actuacions de la temporada d’estiu.

El fil conductor de l’espectacle són els colors, que aniran apareixent en diferents objectes que acompanyaran les diferents coreografies. Els mateixos balladors explicaran la història de cadascuna de les danses i aniran omplint l’escenari de color fins a arribar a mostrar una àmplia gamma cromàtica i coreogràfica.

La finalitat de l’Escola de l’Esbart és treballar l’expressió corporal i ensenyar a ballar en català als seus alumnes. Els espectacles que produeixen cada any estan plens de dansa d’arrel, amb balls tradicionals i danses de nova creació. L’objectiu dels espectacles és divulgar la manera de ballar pròpia del país i adaptar-la a un format que resulti atractiu i divertit a balladors i espectadors. Per això l’entrada és gratuïta i oberta a tothom qui vulgui conèixer la feina de l’entitat.

Actualment l’escola està formada per tres seccions, amb alumnes que van dels 4 als 15 anys, i que posteriorment entraran a formar part del cos de dansa de l’Esbart Olot per a continuar la tasca de divulgació cultural i creació d’espectacles, amb produccions com 8del9, estrenada l’any passat.

L’entrada es gratuïta

 

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *