Olot Tren Punt Zero

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona ha traslladat el seu local social a Olot. La creixent necessitat d’espai i diversos problemes d’habitabilitat en l’antic local de Sant Esteve d’en Bas els va fer necessari de buscar un altre lloc on poder continuar amb les seves activitats. Ara doncs, gràcies a la cessió de l’Ajuntament d’Olot, els podeu trobar tots els dissabte feiners de 17 a 20 hores a al següent adreça:

Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG)

c/ Terrassa, 5  ●  17800 Olot  ●  Tel. 619 067 304

asamtog@trenolot.cat  ●  www.trenolot.cat

Fruit d’aquest canvi de local i amb la voluntat d’integrar-se encara més en la vida cultural i associativa de la ciutat,  els Amics del Tren d’Olot han creat ”Olot Tren Punt Zero” un nou programa d’activitats culturals a l’entorn del ferrocarril que es portarà a terme a Olot.

La programació d’aquesta tardor consta d’una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula de Kenneth Branagh “Asesinato en el Orient Express” (15 de setembre), un taller de modelisme per aprendre a envellir superfícies (13 d’octubre), la xerrada “Erotisme i ferrocarril a través de les arts” a càrrec de Jordi Font-Agustí (10 de novembre) i una tarda d’activitats ferroviàries diverses al local social per commemorar el Dia del Modelisme Ferroviari (1 de desembre).

Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure, excepte el taller d’envellimet de superfícies que requereix inscripció prèvia al correu asamtog@trenolot.cat degut a que les places són limitades.

Adjuntem el cartell del programa d’activitats Olot Tren Punt Zero

Per a més informació:

Antoni Serra – Tel. 656 895 030 – asamtog@trenolot.cat – www.trenolot.cat

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *