El Punt de Voluntariat organitza un taller per celebrar el seu dia!

El Punt de Voluntariat d’Olot (ubicat al Casal Cívic, Tomàs de Lorenzana, 2) organitza un taller de manualitats “Les 3 R del voluntariat” amb l’objectiu de reconèixer la tasca de totes les persones que dediquen el seu temps creatiu al món associatiu contribuint a la cohesió social reduint desigualtats socials, reciclant recursos i emocions, i recuperant valors com el compromís, la participació, l’harmonia…

El taller, gratuït i obert a tothom serà el dimarts 18 de desembre de 17h a 19h de la tarda i anirà a càrrec de Rossi Bosch, voluntària i col·laboradora d’entitats de la ciutat que compartirà els seus coneixements artístics per crear un detall nadalenc amb material reciclat.

El Punt de Voluntariat està obert a Olot des de finals de setembre coincidint amb la presentació de la campanya “La Garrotxa, també” .

Vol ser un espai de referència per a qualsevol persona que vulgui fer voluntariat, participar del teixit associatiu de la comarca o col·laborar de manera puntual en activitats de la ciutat. També està pensat perquè s’hi acostin les entitats interessades en tenir voluntariat, en ampliar la seva base social, donar-se a conèixer…

L’horari d’atenció és els dimarts i dimecres de 16 a 20h i els dijous de 10 a 14h.

 

Publicada el

Feu un comentari