Programació d’activitats al Casal Cívic d’Olot

El Casal Cívic Olot, adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions… que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col·lectiu.
Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

L’horari d’obertura del Casal és de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, diumenges, de 10 a 13.30 h i de 16 a 21 h.

S’ha presentat el nou CATÀLEG D’ACTIVITATS.

Informació i inscripcions:

Dijous 20 i divendres 21 de desembre: per a les activitats que organitza el Casal.

Per a les activitats organitzades des de l’Associació de Gent Gran d’Olot:
Dilluns 17 de desembre: balls saló, gimnàstica, treballs manuals amb material de reciclatge
Dimarts 18 de desembre: francès, lectura de francès, anglès, modisteria, labor de retalls -patchwork
Dimecres 19 de desembre: balls en línia.

Les activitats organitzades pel Casal (Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària) són gratuïtes. El material necessari El material necessari va a càrrec de les persones inscrites. Les places a les activitats són limitades i s’adjudiquen en funció del número assignat. La realització d’una activitat està condicionada a la inscripció d’un nombre mínim de persones. Tres faltes d’assistència sense justificació prèvia impliquen la pèrdua de la plaça.
Les activitats organitzades per les entitats són responsabilitat d’aquestes, així com els requisits per accedir-hi.
Tel. 972 26 01 32.
Correu electrònic: cc.olot@gencat.cat

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *