Els karnavalots de Sant Miquel d’Olot

S’ESTRENARAN COM UN GRUP DE 24 VÍKINGS

Ha nascut una nova coll aper al Carnaval d’Olot. Amb moltes ganes i il·lusió, un grup d’amics i membres de la comissió de festes del barri de Sant Miquel es van reunir el passat novembre per començar a parlar d’una idea que els rondava pel cap. Va ser en aquella reunió que van néixer els Karnavalots de Sant Miquel. En aquesta edició participaran sota el títol Karnagunilda a la festa i sota la temàtica d’un grup de víkings que asseguren començar aquest primer carnaval amb energia, perquè aquesta iniciativa continuï en properes edicions.

El que va començar amb una reunió entre amics ha acabat amb un total de 24 participants d’edats variades, des de nenes de tres anys a jubilats, tots ells preparats per fer d’aquesta comparsa una nova tradició per al barri. El preu d’inscripció és de 25 euros i les portes estan obertes per a tothom a que hi vulgui participar.

Els Karnavalots de Sant Miquel han pogut donar-se gràcies a l’ajuda de la gent del barri com, per exemple, les cosidores de Sant Miquel, que els estan donant un cop de mà amb l’elaboració de les disfresses.

El seu esperit com a colla es basa a portar la festa als carnavals d’Olot i Sant Joan les Fonts i acollir, per un preu reduït, a tothom que estigui interessat a formar-hi part.

Publicada el

Feu un comentari