XXVè SANT ROCK FESTIVAL

L’Associació de Joves del Gos de Sant Roc aquest any celebrem el 25è aniversari amb el XXVè Sant Rock Festival els dies 12 i 13 de Juliol, com cada any a les Fonts de Sant Roc d’Olot.

Aquest any al ser el XXVè aniversari hem volgut organitzar un festival a l’altura de la celebració, però continuant amb la nostra filosofia com a entitat, organitzar un festival on tots els actes són gratuïts, de dues nits de durada i on els músics de la comarca de la Garrotxa i de la ciutat d’Olot tinguin un lloc on actuar i mostrar el seu talent.

La primera nit, la de divendres dia 12 de juliol, és la nit dedicada a la música electrònica. La nit començarà a les 23:00h i acabarà a les 5:00h de la matinada. Aquest any en formaran part del cartell d’aquesta nit els Dj olotins Gorka Alba i Albert Zambrano. Al ser el XXVè aniversari hem optat per un Dj amb molt de recorregut professional i amb molt de renom que per primer cop trepitjarà la Garrotxa, Marc Maya. Marc Maya, Dj i productor de referència de música techno, Tech House i Electronic músic que ha actuat a les discoteques més conegudes d’Eivissa, al Row i al Row14. A més, també comptarem amb reconegut Dj Marsal Ventura que no és el primer any que actua al nostre festival i torna amb més ganes que mai.

Pel que fa a la nit del dissabte 13, és el torn de la música en directe. La nit començarà a les 00:00h i acabarà a les 5:00h. Aquest any seran 4 els grups que ens faran gaudir de la nit. Primer de tot comptarem amb Barrena, grup de versions del popular grup Barricada. Möndo loco, banda de rock mestís amb influències de punk, rap i ska, serà el segon grup de la nit. Un dels altres grups serà Fetus, grup que acaba de treure el seu nou CD i vinil “Terra Cuita” i per acabar el grup olotí “Indeseables Punk-and roll”.

Recordem que tots els actes del XXVè Sant Rock Festival són gratuïts i des de l’Associació esperem que tothom pugui gaudir d’aquestes dues nits de música a l’aire lliure en un paratge preciós com són les Fonts de Sant Roc.

 

Publicada el

Feu un comentari