Marató amb bicicletes adaptades

El dissabte 26 d’octubre es celebra la primera Marató de la Garrotxa amb bicicletes adaptades.

La concentració serà a 2/4 de 10 i la sortida a 2/4 d’11 amb diferents distàncies segons el nivell. L’activitat consisteix en fer un recorregut amb bicicleta adaptada per la Via Verda Ruta del Carrilet Olot-Girona, del Parc Firal de l’Estació d’Olot, fins a l’antiga estació de St. Esteve d’en Bas i tornar a Olot pel mateix carril bici. En l’itinerari hi hauran dos punts entremitjos: l’antiga estació de Les Preses i el baixador de Codella.

Ho organitzen la Fundació Tommy Robredo, MIFAS i el Club Ciclista En Bas, en un acte que recaptarà fons per la Marató de TV3 que enguany estarà destinada a les malalties minoritàries i que tindrà Olot com una de les seves 4 seus, en un nou format televisiu.

Necessiten persones que col·laborin el dia de la Marató amb bicicletes adaptades. Les persones col·laboradores faran taques com: repartir bosses amb recompenses als participants, distribuir aigua i fruita als punts d’avituallament, preparar l’esmorzar, etc.

Animeu-vos a participar! Per fer-ho podeu esciure a: entitatsgarrotxa@casg.cat

Publicada el

Feu un comentari