Lluèrnia 2019

Lluèrnia, festival del foc i de la llum, es celebrarà el dissabte dia 9 de novembre, des de la posta del sol fins a mitja nit.  Una jornada de manifestacions festives a l’entorn del foc i de la llum, facilitades per la evolució de la tecnologia de les projeccions i il·luminacions espectaculars.

El programa comptarà amb 45 instal·lacions i col·laboracions amb entitats i associacions. 15 instal·lacions de la
convocatòria oberta, 15 de les Escoles d’Art i 15 instal·lacions pròpies del festival.

El festival és organitzat per Lluèrnia, associació cultural, i compta amb la complicitat de diverses entitats i associacions entre els quals: L’Institut Municipal d’Ensenyament, Institut de Cultura, Dinàmig, Caritas Garrotxa, Associació Cultural Binari, Teatre Principal, Museus d’Olot, Biblioteca Marià Vayreda, Transversal, xarxa d’activitats
culturals, Delegació del Ripollès-Garrotxa del COAC, AOAPIX, Pimpampum, Foc!, Marrintxos, Brigada Municipal, Vol de Coloms… La gestió del festival, que és no remunerada, compta amb la direcció artística de Xavier
Bayona Camó, un equip reduït de producció de deu persones i el concurs de molts voluntaris i voluntàries que el fan possible.

Si voleu formar part d’aquest equip de voluntàries del Lluèrnia, us podeu inscriure omplint aquest formulari.

Publicada el

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *